top of page
Otis-59.jpg

Newborn & Zwangerschap

Lifestyle fotografie

Niets gaat zo snel als de eerste maanden na de geboorte van jullie kleintje. Jullie zijn dolgelukkig en leven in een roes van babyspullen, kraamzorg en bezoek, luiers, flesjes en weinig slaap. 

Dit is het moment waarop je later terugdenkt bij het zien van de foto's: "Hoe kan hij ooit zo klein zijn geweest?"

Een newbornshoot vangt je herinnering voor later en zet de tijd even stil. 

Het liefst fotografeer ik jullie als je nog zwanger bent in een zwangerschapssessie en vervolgens als de baby er is. Zo kan ik de connectie die jullie hebben als gezinnetje vastleggen. 

Ik fotografeer baby'tjes in de stijl: lifestyle newborn. Dat betekent dat we bij jou thuis shooten. Lifestyle thuis legt de band als gezin vast door ook jullie huis mee te nemen in de foto's. Dat zorgt voor unieke en betekenisvolle foto's gemaakt in de rust van je eigen omgeving. Het geeft ook de kans om de babykamer vast te leggen en jullie gezellige woonkamer of bijzondere details in huis. Deze stijl is geschikt voor baby's van alle leeftijden en hoeft niet gelijk na de geboorte gedaan te worden.

Lees hieronder meer over deze stijlopties en over het baby's eerste jaar traject waarbij ik jullie hele eerste jaar vastleg in mooie herinneringen.

Liefs,

Kim

Zwangerschapsshoot

Hoe werkt het?

Je bent nog nooit zo trots geweest op je buik! Het is een spannende tijd om foto's te laten maken want als zwangere dame voel je je niet altijd even glamoureus. Toch zijn foto's van deze tijd zo ontzettend waardevol, voor dat je het weet is het voorbij en mis je die schopjes en bewegingen. Ik kan je beloven dat je later vol trots naar de beelden zult kijken en je tijdens de shoot compleet op je gemak zult zijn. Het is een van mijn specialiteiten om vrouwen te laten shinen in foto's en zonder dat je het gevoel hebt te hoeven poseren gaan we jouw mooiste kanten belichten. Waar wil je shooten? Op een mooie buitenlocatie of liever bij jou thuis. Beiden hebben een kenmerkende sfeer dus de keuze ligt bij wat voor sfeer je in de foto's wilt. Hou je van de natuur zoals het bos of strand dan zou ik gaan voor op locatie. Heb je een huiselijke of meer interieur gestylde sfeer in gedachten dan is bij jou thuis perfect.

 

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om samen met je partner en oudere kindjes een shoot te doen, ik maak dan verschillende foto's met jou alleen en als gezin. Zwangerschapsshoots met het gezin raad ik altijd aan om op een leuke buitenlocatie te doen, dan is de sfeer ongedwongen en hebben de kinderen de ruimte om lekker vrij te spelen. 

Zwangerschapsshoot op een mooie buitenlocatie of bij jou thuis

€395,-

Shoot van +/- 1,5 uur

Inclusief 30 mooi bewerkte digitale foto's die je zelf mag uitkiezen uit
jouw persoonlijke online selectie galerij en een verrassingsminialbum

Inclusief reiskosten rondom Dordrecht

DSC_2900-bewerkt.jpg
Selma&Shawn-38.jpg

Lifestyle newbornshoot

1Preview Jarne-10.jpg

Hoe werkt lifestyle newborn?

Lifestyle is bij jullie thuis en legt de band als gezin vast door ook jullie thuis mee te nemen in de foto's. Dat zorgt voor unieke en betekenisvolle foto's gemaakt in de rust van je eigen omgeving. Het geeft ook de kans om de babykamer, jullie gezellige woonkamer en bijzondere details in huis vast te leggen. Deze stijl is geschikt voor baby's van alle leeftijden en hoeft niet gelijk na de geboorte gedaan te worden. In mijn studio kunnen we ook deze stijl van fotograferen toepassen in de mooie styling hoeken. In iedere hoek vind je een andere kleur muur/behang en interieurstyling met o.a. pauw en hangstoelen, droogbloemen en planten. Ik heb ook een kleine client closet met een aantal mooie jurken en jasje voor zwangerschapsfotografie. 

Lifestyle newbornshoot thuis

€450,-

Shoot van +/- 2 uur

Inclusief 30 mooi bewerkte digitale foto's

& een verrassingsminifotoalbum

Totaalpakket Lifestyle zwangerschap&newborn

€795,- 

Inclusief 30 mooi bewerkte foto's per shoot

& een verrassingsminifotoalbum

 

DSC_2900-bewerkt.jpg

Baby's eerste jaar

FOTO TRAJECT

Het eerste jaar van je baby vliegt voorbij. Het zou voor mij een eer zijn als ik van dichtbij betrokken mag zijn bij deze mooie periode in jullie leven. Ik leg een jaar lang de meest bijzondere momenten vast van jullie gezin.

1 Zwangerschapsshoot
Lifestyle of in de studio.

 

1 Newbornshoot
Lifestyle of in de studio.

 

1 Half jaar oud shoot 
Je kleine kan rond deze tijd zelfstandig zitten. Hoe leuk is het om dat moment vast te leggen met alle knuffels in de kinderkamer of beneden op de bank.

 

1 Cake smash shoot
Rond 10 maanden maken we er een kliederboel van met een cakesmash shoot in de studio of een spetterproof deel van jullie thuis. Dit zijn de leukste  foto's voor op een eerste verjaardagskaart/uitnodiging.

1 Eerste verjaardag shoot

Hoera! Je kleine is 1 jaar en we ronden dit mooie fotoproces af met een gezinsshoot in de studio of op locatie/thuis.

1 Luxe USB in houten bewaardoosje met alle foto's

 

1 Fotoalbum van het hele eerste jaar


 

PRV Ivar-5.jpg
LOGO KVGPH AI 2019 PNG.png
bottom of page