info@kimvangentphotography.com      

Tel: 0654683235

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

© 2019 By Kim van Gent Photography

Newborn & Zwangerschap

Lifestyle en studio fotografie

Niets gaat zo snel als de eerste maanden na de geboorte van jullie kleintje. Jullie zijn dolgelukkig en leven in een roes van babyspullen, kraamzorg en bezoek, luiers, flesjes en weinig slaap. 

Dit is het moment waarop je later terugdenkt bij het zien van de foto's: "Hoe kan hij ooit zo klein zijn geweest?"

Een newbornshoot vangt je herinnering voor later en zet de tijd even stil. 

Het liefst fotografeer ik jullie als je nog zwanger bent in een zwangerschapssessie en vervolgens als de baby er is. Zo kan ik de connectie die jullie hebben als gezinnetje vastleggen. 

In zwangerschap en newbornfotografie zijn er twee gave stijlen die je kunt kiezen: Lifestyle en studio. Beiden hebben hun eigen look en charme. Lifestyle is bij jullie thuis en legt de band als gezin vast door ook jullie thuis mee te nemen in de foto's. Dat zorgt voor unieke en betekenisvolle foto's gemaakt in de rust van je eigen omgeving. Het geeft ook de kans om de babykamer vast te leggen en jullie gezellige woonkamer of bijzondere details in huis. Deze stijl is geschikt voor baby's van alle leeftijden en hoeft niet gelijk na de geboorte gedaan te worden.

De studio biedt de mogelijkheid voor de bekende newbornstijl waarbij je slapende baby gewikkeld en natuurlijk geposeerd wordt in zachte wraps en mooie accessoires als pakjes en mutsjes. Deze stijl van shoot vindt plaats in de eerste 2 weken na de geboorte om dit effect te creëren. Door het studio licht wordt de foto mooi sfeervol.

Lees hieronder meer over deze stijlopties en over het baby's eerste jaar traject waarbij ik jullie hele eerste jaar vastleg in mooie herinneringen.

Liefs,

Kim

Studio newbornshoot

Hoe werkt het in de studio?

 Je herkent deze stijl aan de mooie slaperige baby foto's waarbij ze gewikkeld worden in zachte doeken/wraps en in verschillende natuurlijke poses gelegd worden. Tijdens de shoot hangt alles af van de baby, je geeft een voeding in de studio zodat ze daarna lekker slaperig zijn. In de studio is het warm en heb ik allerlei mooie wraps/mutsjes/pakjes en achtergronden in zachte neutrale kleuren klaarliggen. De foto's worden nabewerkt in een lichte en natuurlijke stijl. Dat werkt ook zo voor je zwangerschapsshoot in de studio. Met een rustige neutrale achtergrond en mooi sfeer licht draait het helemaal om jou en je mooie buik.

Zwangerschapsshoot in de studio

€250,-

Inclusief 15 mooi bewerkte digitale foto's

Newbornshoot in de studio

€285,-

Inclusief 20 mooi bewerkte digitale foto's

Totaalpakket zwangerschap&newborn in de studio

€500,- 

Inclusief 20 mooi bewerkte foto's per shoot

Inclusief luxe USB in bewaardoos met fotoprints

 

Lifestyle newbornshoot

Hoe werkt lifestyle bij je thuis?

Lifestyle is bij jullie thuis en legt de band als gezin vast door ook jullie thuis mee te nemen in de foto's. Dat zorgt voor unieke en betekenisvolle foto's gemaakt in de rust van je eigen omgeving. Het geeft ook de kans om de babykamer, jullie gezellige woonkamer en bijzondere details in huis vast te leggen. Deze stijl is geschikt voor baby's van alle leeftijden en hoeft niet gelijk na de geboorte gedaan te worden. Voor de zwangerschapsshoot kunnen jullie ook voor een mooie buitenlocatie kiezen zoals het bos/strand of een betekenisvolle plek die speciaal is voor jullie.

Zwangerschapsshoot lifestyle thuis of op locatie

€275,-

Inclusief 15 mooi bewerkte digitale foto's

Lifestyle newbornshoot thuis

€300,-

Inclusief 20 mooi bewerkte digitale foto's

Totaalpakket Lifestyle zwangerschap&newborn

€540,- 

Inclusief 20 mooi bewerkte foto's per shoot

Inclusief luxe USB in bewaardoos met fotoprints

 

Baby's eerste jaar

foto traject

Het eerste jaar van je baby vliegt voorbij. Het zou voor mij een eer zijn als ik van dichtbij betrokken mag zijn bij deze mooie periode in jullie leven. Ik leg een jaar lang de meest bijzondere momenten vast van jullie gezin.

1 Zwangerschapsshoot
Lifestyle of in de studio.

 

1 Newbornshoot
Lifestyle of in de studio.

 

1 Half jaar oud shoot 
Je kleine kan rond deze tijd zelfstandig zitten. Hoe leuk is het om dat moment vast te leggen met alle knuffels in de kinderkamer of beneden op de bank.

 

1 Cake smash shoot
Rond 10 maanden maken we er een kliederboel van met een cakesmash shoot in de studio of een spetterproof deel van jullie thuis. Dit zijn de leukste  foto's voor op een eerste verjaardagskaart/uitnodiging.

1 Eerste verjaardag shoot

Hoera! Je kleine is 1 jaar en we ronden dit mooie fotoproces af met een gezinsshoot in de studio of op locatie/thuis.

1 Luxe USB in houten bewaardoosje met alle foto's

 

1 Fotoalbum van het hele eerste jaar