top of page

Opening fotostudio 19 januari 2019

Wauw! Ik ben totaal overdonderd door de grote opkomst van nieuwe/oude/vaste klanten, vrienden & familie.

De hele middag voelde als een groot feestje met mooie ontmoetingen en een heuse maar onverwachte bloemenzee. 

De fotostudio is nu gevestigd in een kantoorhuis waarbij er verschillende kamers ingericht zijn in thema's zoals portret/boudoir, kinder en newborn. 19 januari kon iedereen een kijkje nemen waar ik de foto's maak en hadden we een heuse expositie rondleiding gemaakt met uitvergrootte foto's aan de muren. Wat een grote hit bleek als gespreksonderwerp en als voorbeeld voor toekomstige shoots. Daarnaast is het toch wel heel gaaf om je werk zo groot te zien hangen!

Met bijna 3 keer zoveel bezoekers als verwacht was het gezellig druk en de hapjes en drankjes maakte het af. In de kinderkamer vlogen de ballonnen en snoepjes in het rond. Heel trots ben ik ook op de nieuwe website die net op tijd klaar was en online ging op 19 januari.

We hadden precies genoeg gift bags met bijdragen van Alexander Roodfeld herenmode, Smooth Dordrecht, Brut food and winebar Dordrecht, Feel your beauty Papendrecht, Bedankjes.nl, Two Stories Boutique Dordrecht. 

Bedankt allemaal voor deze geweldige middag en de nieuwe start van mijn fotografiedroom. Ik heb een poging gedaan om dit te verwoorden 19 januari maar ik schoot vol. Vol van alle liefde, trots en vertrouwen die jullie in mij hebben als fotograaf en hulp en steun die ik heb gekregen van mijn familie en vrienden.

Het is echt een spannende stap om in 2019 volledig voor mijn eigen bedrijf te gaan en ik weet vanuit de grond van mijn hart dat dit bij me past en ik dit kan. Maar de steun en liefde geeft me continue dat zetje om er vol voor te gaan.

Bedankt, bedankt, bedankt!

Liefs,

Kim

fotos door brenda de bruijn @photographybrenda

LOGO KVGPH AI 2019 PNG.png
bottom of page