top of page

11 mei

STYLED WEDDINGSHOOT

BOHEMIAN CHIC

DORDRECHT

Zaterdag 11 mei organiseer ik een high end styled weddingshoot in de stijl bohemian chic in de historische binnenstad van Dordrecht.

Deze shootdag geeft je de kans om je creatieve fotografie hart te luchten in de oudste stad van Nederland.

We beginnen de dag met koffie/thee om 9.30 uur in een van de leukste restaurants in Dordt: Brut food and winebar (tevens officiële trouwlocatie). Dit wordt onze uitvalsbasis. Het interieur van Brut en hun unieke stadstuin past precies bij het thema. Er zal een indrukwekkende tafel ingedekt worden binnen en buiten.

De MUAH en stylisten zijn dan al bezig met de decoratie van het restaurant en de styling van de modellen. We hebben een prachtig stel uitgenodigd als ons bruidspaar met dezelfde looks als op het moodboard! Daarnaast hebben we nog een fashion model.

De modellen worden gekleed door lokale bruidsmode zaken La Nova en Alexander Roodfeld. Er zal een bruidstaart en trouwboeket worden gemaakt en studio sproet maakt professionele stationary. 

We starten met shooten om 10.00 uur in 2 kleine groepjes van 3 fotografen (zodat we kwaliteit en rust hebben). We hebben ruim de tijd om met het bruidspaar en het model de historische binnenstad te verkennen.

Om 12 uur biedt Brut ons een lunch aan met heerlijke luxe broodjes en drankjes. We kunnen dan op ons gemak elkaar beter leren kennen en de middag doorspreken.

Het middagprogramma gaat verder met het bezoek van Fred en Ed de twee geweldig schattige alpacas van alpaca events. Zij zijn sterren in poseren!

Daarna verhuizen we naar het patriciërshuis een historisch pand aan de rivier op 5 minuten lopen van Brut. We kunnen weer in groepjes foto's maken in de kamers die aandoen als Frans kasteel. Zeker de maaszaal doet niet onder voor een mini balzaal.

We sluiten de dag af met een wijntje in het zonnetje in de tuin van Brut en kunnen daar op ons gemak nabespreken en nagenieten.

Na de shoot krijgen alle vendors jouw selectie van beste foto's kosteloos digitaal aangeleverd, veel van hen doneren hun tijd en expertise. Ons motto is community over competition dus wij taggen in alle berichten de vendors en fotografen.

Kosten: €250,- inclusief BTW en lunch

Er is plek voor 5 professionele bruidsfotografen meld je snel aan bij info@kimvangentphotography.com

* aanmelden kan tot vrijdag 5 mei en is pas definitief na betaling

Boheminan-Flowers.jpg
Foto 18-03-19 21 40 36.jpg
Foto 21-03-19 20 10 00.jpg
Foto 21-03-19 20 09 52.jpg
Foto 18-03-19 21 40 45.jpg
brut-impressie-17.jpg
original.jpg
Foto 18-03-19 21 40 16.jpg

HET PATRICIËRSHUIS DORDRECHT

BRUT FOOD AND WINEBAR

MOODBOARD PINTEREST

LOGO KVGPH AI 2019 PNG.png
bottom of page